Ολυμπιακός: Δείπνο Μαρινάκη μετά την 3αρα στην ΑΕΚ και τη γιορτή στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Δείπνο Μαρινάκη μετά την 3αρα στην ΑΕΚ και τη γιορτή στον Ρέντη

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέθεσε δείπνο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» παίρνοντας μία νίκη που έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, ενώ έσπασε και το αήττητο της Ένωσης με εμφατικό τρόπο.

Μετά το τέλος του ματς και την επιστροφή της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων έλαβαν μία «καυτή» υποδοχή από περίπου 5.000 οπαδούς που έκαναν την νύχτα μέρα στον Ρέντη. Πέρα όμως από την υποδοχή από τον κόσμο του Ολυμπιακού, η νύχτα είχε και συνέχεια για την ομάδα του Μίτσελ και τους συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιωτώες έλαβαν και την επιβράβευση από τον ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης των ερυθρόλευκων παρέθεσε δείπνο τους ποδοσφαιριστές, τον Μίτσελ και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο για να γιορτάσουν το διπλό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε να τους κάνει το τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο στο Γκάζι, με τους Ματιέ Βαλμπουενά, Σεντρίκ Μπακαμπού και Ροντινέι να κλέβουν την παράσταση. Οι δύο τελευταίοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να πειράζουν τους υπόλοιπους, όμως άλλη μια φορά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που πανηγύριζε σαν μικρό παιδί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ