Αρης: Ατομικό ο Ρουπ

Αρης: Ατομικό ο Ρουπ

Ο Ρουπ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα - Αύριο, οι Κίτρινοι θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αρης επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννενα στο Κλεάνθης Βικελίδης και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο της φετινής Super League.  Οι Κίτρινοι πλέον μετρούν αντίστροφα για τα πλέι οφ, όπου θα διεκδικήσουν με τον Βόλο την 5η θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς σήμερα προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Αποκατάσταση για το πρώτο, αγωνιστικά παιχνίδια και διαλειμματική προπόνηση για το δεύτερο γκρουπ, με τον Λούκας Ρουπ να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Το βράδυ που ο (παρεξηγημένος) Μίτσελ έκανε ματ στον Αλμέιδα

Αύριο, οι Κίτρινοι θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (18-19/3).

Η ενημέρωση:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, αγωνιστικά παιχνίδια και διαλειμματική προπόνηση για το δεύτερο γκρουπ) με τον Λούκας Ρουπ να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη. Η μεθαυριανή προπόνηση θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ