Αλμέιδα και παίκτες κλείστηκαν στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Αλμέιδα και παίκτες κλείστηκαν στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Τι προβλημάτισε τον Ματίας Αλμέιδα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη ήττα της ΑΕΚ στην Opap Arena είναι γεγονός. Με τρία γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών, ο Ολυμπιακός άλωσε τη Νέα Φιλαδέλφεια, σοκάροντας τους πάντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η Ενωση έπεσε από την κορυφή και μετά το τέλος του ντέρμπι ο Ματίας Αλμέιδα κλείστηκε στο γραφείο του μαζί με τους συνεργάτες του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, ο Αργεντινός τεχνικός τα έβαλε κάτω, αναλύοντας τα πολλά λάθη των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Κινγκς – Μπακς 124-133: «Εξωγήινος» Γιάννης, ισοπέδωσε τους Κινγκς

Μάλιστα, κάτι ανάλογο συνέβη και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Απαντες έμειναν στα αποδυτήρια και με ψυχραιμία, προσπάθησαν να εξηγήσουν το τι συνέβη, αλλά και τον τρόπο αντίδρασης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Προφανώς, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι προβληματισμένοι με την αντίδραση που (δεν) βγάζει η ΑΕΚ όταν δέχεται πρώτη γκολ. Είναι χαρακτηριστικό, πως σε ολόκληρο πρωτάθλημα η Ενωση μετράει μόλις μια ανατροπή. Αυτή κόντρα στον Ιωνικό, στη Νίκαια.

Είναι ενας γρίφος για τον Ματίας Αλμέιδα, το πως θα δουλέψει την αντίδραση της ομάδας του όταν μένει πίσω στο σκορ. Συνέβη με τον Βόλο, με τον ΠΑΣ, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ