Κέρκυρα : «Τέτοιο οφσάιντ θα το έδινε και ο Μποροβήλος»

Κέρκυρα : «Τέτοιο οφσάιντ θα το έδινε και ο Μποροβήλος»

Η Κέρκυρα εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης που ουσιαστικά ώθησε τους Φαιάκες στον υποβιβασμό.

Η Κέρκυρα ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας με 3-1 και βρίσκεται ένα βήμα από τον υποβιβασμό στη Football League. Οι Φαιάκες έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Παπαδόπουλου και μέσω ανακοίνωσης εκφράζουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους, ενώ κάνουν λόγο για «ανύπαρκτο φάουλ και κάρτα» στο πρώτο γκολ των Αρκάδων και για «δύο μέτρα οφσάιντ που θα το έδινε μέχρι και ο Μποροβήλος». Στην ανακοίνωση μάλιστα η διοίκηση του ΑΟΚ σχολιάζει καυστικά πως «Αποστολή εξετελέσθη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας μας γίναμε μάρτυρες των συνεχιζόμενων λανθασμένων αποφάσεων της διαιτησίας. Συγχαρητήρια κ. Παπαδόπουλε για το ανύπαρκτο φάουλ και κάρτα στο 42′ για το 0-1 της φιλοξενούμενης ομάδας. Συγχαρητήρια κ. Καραγκιοζόπουλε για το 0-2 στο 47′ με 2 μέτρα οφσάιντ (θα το έδινε και ο Μποροβήλος) της φιλοξενούμενης ομάδας. Κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να χαίρεστε την εξυγίανση…Καληνύχτα σας!!! Αποστολή εξετελέσθη!!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ