Παναθηναϊκός : Στο Κορωπί σήμερα ο Κωνσταντίνου – Πληρωμές ή αποχή από αύριο

Παναθηναϊκός : Στο Κορωπί σήμερα ο Κωνσταντίνου – Πληρωμές ή αποχή από αύριο

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα ενημερώσει τους παίκτες σχετικά με το 70% της δόσης Δεκεμβρίου που τους οφείλεται. Ποια η στάση των ποδοσφαιριστών.

Την περασμένη Πέμπτη ο Βασίλης Κωνσταντίνου πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» έπειτα από αίτημα των παικτών του Παναθηναϊκού προκειμένου να τους ενημερώσει για το πότε θα πληρωθούν το υπόλοιπο 70% της δόσης του Δεκεμβρίου που τους οφείλεται.

Οι παίκτες, μάλιστα, μίλησαν με σκληρή γλώσσα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, λέγοντας του πως τους λέει συνέχεια ψέματα, με τον Γκιγιέρμο Μολίνς να του λέει κατάμουτρα πως δεν πρόκειται να πιστέψει λέξη απ’ όσα θα πει. Ο Κωνσταντίνου, από τη μεριά του, δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του Απριλίου θα έχουν γίνει οι πληρωμές.

Ωστόσο, οι παίκτες είχαν προειδοποιήσει ότι αν δεν δουν χρήματα μέχρι αύριο Τρίτη, τότε θα προχωρήσουν σε νέα αποχή, όπως είχε συμβεί πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα την εβδομάδα του Πάσχα.

Ο Κωνσταντίνου αναμένεται να βρεθεί εκ νέου σήμερα στο Κορωπί, ώστε να ενημερώσει τους παίκτες για το πότε θα μπουν χρήματα. Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ήταν πως στη σημερινή προπόνηση θα δεσμευτεί η διοίκηση σχετικά με τα χρήματα, χωρίς πάντως να διευκρινίζει αν θα γίνουν σήμερα – αύριο οι πληρωμές ή αν θα πάνε για την άλλη εβδομάδα, δηλαδή στα τέλη αυτού του μήνα.

Οι παίκτες, πάντως, έμοιαζαν αποφασισμένοι για νέες κινητοποιήσεις, ενώ σήμερα θα θελήσουν να ενημερωθούν από τον Κωνσταντίνου και για τις διοικητικές εξελίξεις, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πολλοί ήταν εκείνοι – κυρίως οι ξένοι – που ρωτούσαν τι ακριβώς συμβαίνει και αν αλλάζει το διοικητικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ