ΑΕΚ : Πανηγύρισαν το πρωτάθλημα πρώην παίκτες της

ΑΕΚ : Πανηγύρισαν το πρωτάθλημα πρώην παίκτες της

Στο κλίμα των πανηγυρισμών της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ είναι και πρώην ποδοσφαιριστές της.

Η ΑΕΚ γιορτάζει από χθες την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια, μετά τη νίκη της επί του Λεβαδειακού με 2-0. Μαζί με τους ανθρώπους της Ένωσης, το τεράστιο γεγονός γιορτάζουν και αρκετοί πρώην ποδοσφαιριστές της οι οποίοι μοίρασαν τα συγχαρητήριά τους μέσω Instagram.

Μεταξύ αυτών είναι οι Γκουστάβο Μαντούκα, Ζούλιο Σέζαρ, Άρης Σοϊλέδης, Τόμας Πέκχαρτ, καθώς επίσης και η σύζυγος του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Ο πρώτην άσος της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ ο οποίος αγωνίστηκε στην Ένωση από το 2007 ως το 2010, έγραψε: «Συγχαρητήρια, ΑΕΚ. Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα αυτόν το σύλλογο και φόρεσα αυτή τη φανέλα».

Congratulations #aekfc I am proud to have represented this club and dressed this shirt… ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gustavo Manduca (@gmanduca21) στις

Ο Ζούλιο Σέζαρ ανάρτησε μια φωτογραφία του από το παρελθόν να φιλά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

inner

Ο Άρης Σοϊλέδης έγραψε: «Συγχαρητήρια, αδέρφια μου», κάνοντας επισήμανση τα ονόματα των Βασίλη Λαμπρόπουλου, Μιχάλη Μπακάκη, Τάσο Μπακασέτα, Πέτρου Μάνταλου, Γιάννη Ανέστη, Άνταμ Τζανετόπουλου και Αντρές Σιμόες.

inner

Ο πρώην επιθετικός των κιτρινόμευρων, Τόμας Πέκχαρτ, ανάρτησε insta story γράφοντας «Θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια της ΑΕΚ. Πρωταθλητές, ΑΕΚάρα».

Τέλος, η Ίνμα Ρουτσίγκο, σύζυγος του Κορδέρο, πόσταρε μια φωτογραφία του άντρα της με τη φανέλα και το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ, γεμάτη κίτρινες και μαύρες καρδιές με το εξής μήνυμα: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ της καρδιάς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ