Και ο Μπένετ στον κόσμο του: Οι διαιτητές των ντέρμπι και ο Διαμαντόπουλος στον Βόλο

Και ο Μπένετ στον κόσμο του: Οι διαιτητές των ντέρμπι και ο Διαμαντόπουλος στον Βόλο

Ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς θα είναι ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ενώ στο Άρης-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Αλ-Χαμίκ Μοχάμεντ. Τον Διαμαντόπουλο όρισε ο Μπένετ στο Βόλος-Ολυμπιακός και οι διαιτητές Elite αγνοούνται...

Παρά το γεγονός ότι ΕΠΟ και ΚΕΔ είχαν πει ότι θα έβαζαν Elite διαιτητές και όχι Έλληνες στα πλέι οφ της Super League, τελικά από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, φρόντισαν να εκτεθούν. Αυτό γιατί, Elite διαιτητής δεν ορίστηκε στα δύο μεγάλα ντέρμπι της πρεμιέρας, ενώ ο Διαμαντόπουλος θα σφυρίξει στον Βόλο. Θυμίζουμε ότι οι ίδιες οι ομάδες είχαν ζητήσει ξένους Elite σε όλα τα ματς των πλέι οφ. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Έτσι λοιπόν, ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς θα διευθύνει το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Πρόκειται για διαιτητή πρώτης κατηγορίας της UEFA που έχει παίξει αρκετά ματς στην Ελλάδα, με τελευταίο το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-0 για το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο πλέι-μέικερ και ο σέντερ μοιράζουν τις ίδιες (7) ασίστ

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα έχει σφυρίξει επτά φορές. Τη σεζόν 2020-21 το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, τη σεζόν 2021-22 τα ματς Ιωνικός – Ατρόμητος, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός τη σεζόν, ενώ φέτος τον έχουμε δει στο Παναθηναϊκός – Άρης.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βλάνταν Τοντόροβιτς και Σρντάν Γιοβάνοβιτς, τέταρτος θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και στο VAR o Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες με τον Ανδρέα Μεϊντάνα.

Ξένο διαιτητή θα έχουμε και στο ντέρμπι της Θεσσαλόνικης με τον Σουηδό Μοχάμεντ Αλ Χακίμ να έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να σφυρίζει το Άρης – ΠΑΟΚ. Βοηθοί του θα είναι οι Φρέντερικ Κλάιβερ και Ρόμπιν Βίλντ επίσης από τη Σουηδία. Τέταρτος θα είναι ο Φωτιάς, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Αλβανός, Γιουτσίν Τσαγια και ο Μιχάλης Παπαδάκης.

Στο Βόλος – Ολυμπιακός διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Κωσταρά και Δημητριάδη και τέταρτο τον Τζοβάρα. Στο VAR θα είναι ο Παπαδόπουλος με τον Πετρόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ