Super League : Τα «ξέρατε ότι» της 28ης αγωνιστικής

Super League : Τα «ξέρατε ότι» της 28ης αγωνιστικής

Όλα τα στατιστικά στοιχεία των αγώνων της 28ης αγωνιστικής της Superleague και όσα πρέπει να ξέρετε για να κάνετε τους έξυπνους στην παρέα σας.

Είστε λάτρεις των στατιστικών του ποδοσφαίρου; Θέλετε να κάνετε τους… έξυπνους και τους γνώστες στην παρέα σας; Θέλετε απλώς να ενημερωθείτε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας;

To10.gr σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε όλα τα παραπάνω, παραθέτοντας κάθε λογής στατιστικό στοιχείο, με τη συνδρομή του Soccerbase.gr, της κορυφαίας βάσης δεδομένων και στατιστικών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

• Ο Νικολά Ντιγκινί πέτυχε χατ τρικ στο 100ο του παιχνίδι στην Ελλάδα. Έγινε ο πέμπτος παίκτης του Ατρομήτου που κάνει χατ τρικ στην Α’ Εθνική μετά τους Χρήστο Πάτση, Γιώργο Ζαχαρόπουλο, Ηλία Αναστασάκο, Στέφανο Ναπολεόνι (2).

• 10 στα 10! Ο Χαβιέ Ούμπιδες έχει 100% ευστοχία στα πέναλτι. Έγινε μόλις ο 6ος που έχει χτυπήσει διψήφιο αριθμό πέναλτι στην Α’ Εθνική, χωρίς να χάσει κανένα (Ντέταρι 14, Πάνο 13, Κλιάεβιτς, Γαλάκος, Μάντζιος 11 οι άλλοι).

• Ο Ατρόμητος νίκησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του στην Α’ Εθνική με σκορ 4-1 στο Περιστέρι! Προηγούμενη ήταν πάλι Απρίλιο, τον περσινό, και πάλι με τον Πλατανιά αντίπαλο! Πέρσι ο Ντιγκινί είχε βάλει δύο, σήμερα τρία!

• Έξι γκολ σε βάρος του Πλατανιά έχει πετύχει ο Νικολά Ντιγκινί στην Σούπερ Λιγκ. Σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει βάλει περισσότερα από τρία!

• Τα 24 χρόνια που παρενεβλήθησαν ανάμεσα στο προηγούμενο πρωτάθλημα της ΑΕΚ και το φετινό είναι ρεκόρ στην ιστορία των πρωταθλημάτων από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποτέ ομάδα δεν περίμενε 24 χρόνια για να το ξαναπάρει.

• Θέμα καλής ημέρας; Ο Τάσος Μπακασέτας είχε συμμετοχή σε 17 γκολ της ΑΕΚ (8 γκολ, 8 ασίστ, ένα κερδισμένο πέναλτι), ωστόσο αυτά τα έχει κάνει σε οκτώ μόλις παιχνίδια από τα 41 που έχει παίξει!

• Ο Μιχάλης Μανιάς έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης, που ξεπερνά τα 20 γκολ στην Σούπερ Λιγκ, αλλά πρώτος Έλληνας (Τσέζαρεκ 26, Μπαράλες 25, Μανιάς 21).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ