Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν αναγκασμένοι να έχουμε υψηλούς στόχους»

Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν αναγκασμένοι να έχουμε υψηλούς στόχους»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ για την 1ης αγωνιστικής των playoffs, τα οποία χαρακτήρισε διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στα «βαθιά» με το «καλημέρα» στα φετινά playoffs, με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στην Opap Arena, για την 1η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Super League.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δhλώσεις του ενόψει του αυριανού ντέρμπι, χαρακτήρισε τα φετινά playoffs ως μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σχέση με πέρυσι, αναφέρθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που μπορεί να υποστηρίξει τους υψηλούς στόχους του.

Διαβάστε επίσης: O MVP, ο «πύργος», ο παράγοντας «Χ» και ο… Μπέικον (vids)

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν το αγωνιστικό τους προφίλ. Αυτό ισχύει για εμάς, αλλά και για τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες, περιμένω ένα καλό, ανταγωνιστικό κι ανοιχτό παιχνίδι. Με όποιον και να παίζαμε την πρώτη αγωνιστική των playoffs θα ήταν σημαντικό το ξεκίνημα».

Βάσει των όσων είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω την αίσθηση που τα playoffs είχαν ξεκινήσει νωρίτερα για αρκετές ομάδες. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, κάνει καλό πρωτάθλημα».

Για τα φετινά playoffs και την είσοδο του Παναθηναϊκού ως πρώτος:

«Είναι διαφορετικά για εμάς τα φετινά playoffs, συγκριτικά με πέρυσι που είχε κριθεί το πρωτάθλημα κι ουσιαστικά η δεύτερη θέση.

Η περσινή εικόνα μας με την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου, σε συνδυασμό με την ιστορία του Παναθηναϊκού μάς ανάγκασε να έχουμε υψηλούς στόχους.

Για κάποιους μπορεί να ήταν… γρήγορο, για κάποιους άλλους υπερβολικό, αλλά ξέραμε πως είμαστε μια ομάδα η οποία μπορεί να υποστηρίξει στους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ