Οι σκέψεις του Μίτσελ για την επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο

Οι σκέψεις του Μίτσελ για την επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο

Ποιους ετοιμάζει ο Μίτσελ για το ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Η πρώτη… στροφή των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος φέρνει τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από τον Βόλο (17:30) και με τρίποντο, έχουν την ευκαιρία ακόμα και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή της κατάταξης.

Η αρμάδα του Μίτσελ πάει με… φόρα στο Πανθεσσαλικό από τη μεγάλη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια επί της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός φώναξε παρών για τον εφετινό τίτλο και με την συμπαράσταση του κόσμου του (15.000 φίλαθλοι των ερυθρολεύκων αναμένονται στο γήπεδο) θα κυνηγήσει το τρίτο διαδοχικό τρίποντο.

Άλλο ένα παράσημο για Βεζένκοφ!

Ο Μίτσελ σαφώς και «πονοκεφαλιάζει», καθώς ο Ολυμπιακός εισέρχεται στη διαδικασία των playoffs με τρεις κομβικές απουσίες. Εμβιλά, Χουανγκ και Μπιελ δεν βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες στο ντέρμπι της Opap Arena με την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος κόουτς καταστρώνει τα πλάνα του με σκοπό οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό πρόσωπο και όπως φαίνεται, έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, με τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ να παίρνουν θέση στην τετράδα της άμυνας. Σαμασέκου και Κασάμι θα πάρουν θέση στα χαφ, με τους Φορτούνη και Κανός στα άκρα. Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, πίσω από τον προωθημένο Μπακαμπού.

Ουσιαστικά, στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα επιστρέφουν οι Παπασταθόπουλος και Χάμες, ενώ για πρώτη φορά στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί βασικός ο Κασάμι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ