Άλλο ένα παράσημο για Βεζένκοφ!

Άλλο ένα παράσημο για Βεζένκοφ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ με την φανταστική χρονιά που κάνει, τρελαίνει τα κοντέρ και προσέθεσε άλλη μια διάκριση και ένα σπάνιο επίτευγμα.

Ο Βεζένκοφ σκορπά τον τρόμο σε ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη. Ο ερυθρόλευκος φόργουορντ είναι σε πραγματικά οργιώδη κατάσταση και δείχνει να έχει τον τίτλο του MVP της σεζόν στην Euroleague στο τσεπάκι του.

Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ήταν η τελευταία εμφάνιση στο Κάουνας, όπου με 25 πόντους (11/16 σουτ) και το τεράστιο σουτ της νίκης στο τέλος, τράβηξε για άλλη μια αγωνιστική τα βλέμματα πάνω του.

Διαβάστε επίσης: Ποια Γουάντα Νάρα; Αυτή αλλάζει τους ποδοσφαιριστές σαν τα πουκάμισα και… παίζει άγρια μπάλα (pics)

Στη Λιθουανία και κόντρα στην Ζαλγκίρις λοιπόν ο Σάσα πέτυχε άλλο ένα milestone στην καριέρα του, ξεπερνώντας τους 2000 πόντους. Μάλιστα όπως επισημαίνει ο γνωστός για τα στατιστικά του Ντάριους Γκαρουόλις, πέτυχε κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία της Λίγκας, από τους 59 συνολικά που το έχουν καταφέρει, που φτάνει το ορόσημο αυτό, σε ηλικία 27 ετών και 222 ημερών, πίσω μόνο από τον τεράστιο Λουίς Σκόλα που το κατάφερε σε ηλικία 26 ετών και 326 ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ