Κασάμι: «Θα δίνω και τη ψυχή μου για τον Ολυμπιακό…»

Κασάμι: «Θα δίνω και τη ψυχή μου για τον Ολυμπιακό…»

Ο Παϊτίμ Κασάμι που άνοιξε το σκορ στον Βόλο, μίλησε για τη σημασία της νίκης στο Πανθεσσαλικό και τόνισε ότι δίνει και τη ψυχή του για τον Ολυμπιακό.

Ο Παϊτίμ Κασάμι έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα μετά την επιστροφή του στο λιμάνι και μάλιστα άνοιξε και το δρόμο του Ολυμπιακού για τη νίκη στο άνετο 3-0 στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ελβετός μέσος των ερυθρόλευκων μίλησε στην Cosmote TV για τη σημασία της νίκης στον Βόλο, για την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, αλλά και για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για το πώς αισθάνεται για την επιστροφή του: «Νιώθω ανακουφισμένος που κατάφερα να πάρω τη συμμετοχή γιατί δουλεύω πολύ καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη».

Για το αν αισθάνεται πως δεν έχει φύγει ποτέ από εδώ: «Ξέρετε ότι αγαπάω τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας και κάθε στιγμή που θα φοράω αυτή τη φανέλα θα τα δίνω όλα για την ομάδα».

Για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να πάρει τον τίτλο: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι. Έχουμε εννιά παιχνίδια μπροστά μας, έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε. Δεν αρκεί, όμως αυτό. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε για τον σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ