Το πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός για χέρι του Χατζισαφί – Η οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ (vid)

Το πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός για χέρι του Χατζισαφί – Η οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ (vid)

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα για χέρι του Χατζισαφί στην περιοχή, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να μην δοθεί από τον διαιτητή και το VAR

Στον Παναθηναϊκό έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους πράσινους να ζητούν πέναλτι σε ξεκάθαρο χέρι του Χατζισαφί μέσα στην περιοχή της Ένωσης στο 36ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή του Αθανασιάδη, ο Σιμάνσκι έδιωξε πλάγια την μπάλα και εκείνη βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ιρανού μπακ της ΑΕΚ, με τον ρέφερι του ματς να δείχνει παίζεται και το VAR να μην ασχολείται καν με το χέρι και να μην καλεί καν τον Μαυροβούνιο να δει τη φάση σε on field review.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία με αναρτήσεις της στο Twitter τόνισε ότι ο Χατζισαφί κάνει χέρι στο 36ο λεπτό, με διαιτητή και VAR να μην το δίνουν.

Πέρα από το πέναλτι που ζητούν στο τριφύλλι, υπάρχουν έντονα παράπονα και για την απόφαση του Νταμπάνοβιτς να μην αποβάλλει τον Νόρντιν Άμραμπατ σε δύο περιπτώσεις μάλιστα, αφού ο Μαροκινός εξτρέμ κάνει και σκληρό μαρκάρισμα που είναι ο ορισμός της κίτρινης κάρτας, αλλά και χέρι, όπου μάλιστα έχει απλώσει επίτηδες.

Δείτε την ανάρτηση του Παναθηναϊκού

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ