Η μεγάλη δικαίωση του Μαρινάκη: Ο Μπένετ διαλύει το πρωτάθλημα!

Η μεγάλη δικαίωση του Μαρινάκη: Ο Μπένετ διαλύει το πρωτάθλημα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μια μέρα νωρίτερα ζήτησε από την ΕΠΟ να απομακρύνει τον Στιβ Μπένετ για τις ακατανόητες αποφάσεις σχετικά με τους διαιτητές και σήμερα δικαιώνεται με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να έχει βάλει «μπουρλότο» στα play off από την πρώτη αγωνιστική

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δικαιώθηκε μέσα σε λίγες ώρες σχετικά με το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τους ορισμούς των διαιτητών από τον Στιβ Μπένετ, ο οποίος έχει βάλει… φωτιά στο πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική των play off.

Ο πρόεδρος της Super League, μόλις χθες, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεταιρισμού αναφέρθηκε στις ακατανόητες αποφάσεις του Άγγλου αρχιδιαιτητή όσον αφορά τους ορισμούς και τον εξέθεσε στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης για μια ακόμα φορά.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στο πόσο ακατάλληλος είναι ο Μπένετ, ζητώντας από την ΕΠΟ να τον απομακρύνει, χτυπώντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις αποφάσεις του.

Μια μέρα λοιπόν, ο πρόεδρος της Super League δικαιώνεται και μάλιστα και με το παραπάνω, καθώς ο Μπένετ και οι αποφάσεις του με τον Νταμπάνοβιτς να ορίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον Αλ Χακίμ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, τινάζουν το πρωτάθλημα και όλη τη διαδικασία των play off από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Τα παράπονα από τις κάκιστες διαιτησίες σε Θεσσαλονίκη και «Οpap Arena» είναι τεράστια, καθώς πριν καν ολοκληρωθεί η αγωνιστική βγαίνει η μία ανακοίνωση μετά την άλλη τόσο από τον Άρη, όσο και από τον Παναθηναϊκό. Πρώτα οι κίτρινοι, που διαμαρτύρονται σωστά για το ανύπαρκτο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο και εν συνεχεία οι πράσινοι για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στον Παναθηναϊκό είναι έξαλλοι από τον Μαυροβούνιο ρέφερι που όρισε ο Μπένετ και τα έκανε… μαντάρα, αφού δεν απέβαλε τον Νόρντιν Άμραμπατ σε δύο περιπτώσεις, ενώ δεν έδωσε και πέναλτι σε χέρι του Χατζισαφί, την ώρα που όλα τα σφυρίγματα ήταν ανάποδα για τον Παναθηναϊκό.

Το φοβερό είναι ότι και οι δύο έχουν δίκιο, με δύο από τις έξι ομάδες των play off να «βράζουν» με τους διαιτητές, την ΕΠΟ, τον Μπαλτάκο και φυσικά τον Μπένετ που από την πρώτη αγωνιστική εκτέθηκε, δικαιώνοντας απόλυτα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που λίγες ώρες νωρίτερα με τη δήλωση του έκανε… ρόμπα τόσο εκείνον όσο και την ομοσπονδία που τον επέλεξε και διαλύει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

Θυμηθείτε τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη 

«Για μία ακόμη φορά ο κ. Μπένετ και η ΚΕΔ εμπαίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και απαντούν με ψεύδη σε όσα ζήτησαν με κάθε επισημότητα οι ΠΑΕ και η Super League.

Ο κ. Μπένετ και η ΚΕΔ/ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τεντώνει κι άλλο το σκοινί στην  ήδη τεταμένη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενημερωθήκαμε λοιπόν ότι ο κύριος Μπένετ είναι «απολύτως ανυποχώρητος» και δηλώνει ότι μόνον σε δύο απο τα τρία παιχνίδια της Super League θα διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές.

Με την πρόφαση ότι είναι …αδύνατον  να έρχονται ξένοι διαιτητές λόγω των υποχρεώσεών τους στα Εθνικά Πρωταθλήματα και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο κύριος Μπένετ δεν είναι «ανυποχώρητος», είναι απλώς ανεπαρκής και ψεύδεται.

Τα προηγούμενα χρόνια πως οι κύριοι Περέιρα και Κλάτενμπεργκ έφερναν ξένους διαιτητές; Δεν είχαν τότε υποχρεώσεις;

Επίσης είναι δυνατόν να επικαλείται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τώρα που Champions League, Europa League και Conference είναι στις τελικές φάσεις, συνεπώς υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια;

Κάνουν λόγο στην απάντηση τους η ΚΕΔ και ο εξαφανισμένος Μπένετ για μικρό αριθμό ελίτ διαιτητών για να κρύψουν το δόλο και την ανικανότητα τους να ορίσουν ελίτ διαιτητές.

Προφανέστατα καλοί διαιτητές δεν έρχονται με αποστολές μέιλ απο υπαλλήλους της ΕΠΟ όπως η κ. Μαρίνου, που κανείς δε γνωρίζει, σε απρόσωπα μέιλ των Ομοσπονδιών του Αζερμπαϊτζάν και της Λετονίας.

Αλλά έρχονται όπως έκαναν οι προηγούμενοι αρχιδιαιτητές, δηλαδή με επαφές με την UEFA/FIFA και στην συνέχεια με προσωπική επαφή με ελίτ διαιτητές.

Παρά τις συνεχείς προσκλήσεις μας, ο κ. Μπένετ δεν προσήλθε σε διάλογο με τις ομάδες του συνεταιρισμού της Super League, δεν παρουσίασε κανένα πλάνο και τα αποτελέσματα των ενεργειών του είναι καταστροφικά.

Ταυτόχρονα για τις ενέργειές του δε γνωρίζουν το παραμικρό και οι άνθρωποι των UEFA/FIFA με τους οποίους είμαστε σε άμεση επικοινωνία!

Η ΕΠΟ πρέπει άμεσα να απομακρύνει τον κ. Μπένετ και να αντικατασταθεί απο Αρχιδιαιτητή που θα είναι ικανός να φέρει διαιτητές UEFA Elite, να βελτιώσει τη διαιτησία και να σέβεται τη βούληση των ομάδων.

Διότι οι ομάδες της Super League είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Η ΕΠΟ και ο κύριος Μπαλτάκος απλώς κρύβουν τον κύριο Μπένετ και τον κύριο Μάνταλο και ήρθε η ώρα της σοβαρότητας απο όλους, ειδικά σε εποχές που υπάρχει ένταση στην ελληνική κοινωνία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ