Αλμέιδα: «Παίξαμε έναν τελικό, μένουν ακόμη 9 ματς…»

Αλμέιδα: «Παίξαμε έναν τελικό, μένουν ακόμη 9 ματς…»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το 0-0 της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως και οι δύο ομάδες έπαιξαν έναν τελικό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι, με την Ένωση να μην είναι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, αφού έμεινε στο -2 από την κορυφή και το τριφύλλι.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην ισοπαλία στην «Opap Arena» και τόνισε ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν έναν τελικό, αλλά και πως απομένουν ακόμη 9 παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι τελικός. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν έναν τελικό. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο τρεις φάσεις πολύ καθαρές. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαν στα δέκα δευτερόλεπτα την πρώτη ενέργεια. Αυτόματα είχαμε και εμείς κάποιες φάσεις να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι. Θέλω να μιλήσω γι’ αυτό και για τίποτα άλλο».

Για τα πλέι οφ: «Μένουν άλλα εννιά παιχνίδια και πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Η ομάδα δείχνει ότι θέλει να παίξει. Έχουμε φιλοδοξία και όρεξη για να παίξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ