Γιοβάνοβιτς: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Γιοβάνοβιτς: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ως δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία στο ντέρμπι της Opap Arena αναμέσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκός ο τεχνικός των πράσινων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σταθεί «όρθιος» στην Opap Arena κόντρα στην ΑΕΚ, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της Superleague και μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής των playoff.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην «Cosmote TV» και αναφέρθηκε στο λευκό σκορ, παραδέχθηκε ότι δεν βοηθάει κανέναν από τους δύο αλλά και για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη καταγγελία του Άρη για Μπαλτάκο: «Θα γ… και σένα και όλον τον Άρη»

Για το αποτέλεσμα: «Για το αποτέλεσμα, δεν ξέρω. Από τη μία είχαμε ευκαιρίες από την άλλη και η ΑΕΚ είχε τις στιγμές της, δεχθήκαμε και πίεση. Δίκαιο στο τέλος το αποτέλεσμα και δεν συμφέρει καμία ομάδα για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Για το πόσο σημαντικός ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας: «Κάθε βαθμός είναι σημαντικός στα play-offs ιδιαίτερα όταν παίζονται τα ντέρμπι μεταξύ των ομάδων. Είναι η αρχή, είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, υπάρχουν νεύρα και κούραση. Σημαντικός βαθμός για τη συνέχεια αλλά δεν μας κάνει πολύ χαρούμενους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ