Το «γλέντι» του Καραπαπά για Άμραμπατ: «Σε 2 ντέρμπι είδε 4 κόκκινες. Τι; Δεν τις ειδε;» (pic)

Το «γλέντι» του Καραπαπά για Άμραμπατ: «Σε 2 ντέρμπι είδε 4 κόκκινες. Τι; Δεν τις ειδε;» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στα social media σχολίασε με... ιδιαίτερο τρόπο την απόφαση του διαιτητή να μην αποβάλλει για δεύτερο σερί ματς τον Άμραμπατ.

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς τα έκανε… μαντάρα, με αποκορύφωμα φυσικά την απόφαση του να μην αποβάλλει σε δύο περιπτώσεις τον Νόρντιν Άμραμπατ.

Ο Μαροκινός εξτρέμ δεν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ούτε στο μαρκάρισμα στον Χουάνκαρ, ούτε στο πεντακάθαρο χέρι που έκανε, ενώ αυτό είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που του χαρίζεται δύο φορές κόκκινη κάρτα, αφού θα έπρεπε να αποβληθεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ότι ο Άμραμπατ γλίτωσε ξανά την αποβολή και ανάγκασε και τον Ματίας Αλμέιδα να τον βγάλει στο ημίχρονο, προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος σχολίασε με πολύ ιδιαίτερο και ειρωνικό τρόπο, πως ο Μαροκινός κατάφερε να αποφύγει τέσσερις κόκκινες κάρτες σε δύο αναμετρήσεις…

«Πάντως σε δύο ντέρμπι ο Άμραμπατ… κατάφερε και είδε τέσσερις κόκκινες. Τι; Δεν τις είδε;» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με δόση ειρωνείας σε Insta Story.

Δείτε το ποστάρισμα του Καραπαπά: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ