Παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ «γυάλισε» στην ΑΕΚ (vid)

Παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ «γυάλισε» στην ΑΕΚ (vid)

Με την περίπτωση του Έκτορ Μαρτίνες ψάχτηκε η ΑΕΚ.

Στο μεταγραφικό μπλοκάκι της ΑΕΚ βρέθηκε τον χειμώνα το όνομα του Εκτορ Μαρτίνες.

Οι άνθρωποι της Ενωσης ψάχτηκαν για την περίπτωση του στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ, με την υπόθεση, ωστόσο να μην προχωρά.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσάβι κάνει πελάτη τον Αντσελότι και η Μπαρτσελόνα κοντά σε μία ισορροπία τρόμου με τη Ρεάλ (pics & vid)

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ωρα των Σπορ», η ΑΕΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα της Αργεντινής, αλλά δεν κατάφερε να βρει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός άρεσε αρκετά στους «κιτρινόμαυρους» και δεν αποκλείεται να έχουμε νέο γύρο επαφών στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ και ο Μαρτίνες ενδέχεται να βρεθεί και πάλι στο κάδρο.

Ο Μαρτίνες έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες, αλλά λόγω της καταγωγής της μητέρας του από την Παραγουάη είναι διεθνής με την τελευταία μετρώντας 9 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και έχει περάσει επίσης από την Ντεφένσα & Χουστίσια. Με την ιστορική ομάδα της Αργεντινής μετρά 69 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, ωστόσο φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συμβόλαιο του 25χρονου με τη Ρίβερ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024. Δεν αποκλείεται, να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του η ΑΕΚ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους δεσμούς του Ματίας Αλμέιδα με τον σύλλογο της Λατινικής Αμερικής.

Δείτε τον Εκτορ Μαρτίνες εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ