Συλλυπητήρια στην ΑΕΚ για τον Μίμη Παπαϊωάννου από Ινφαντίνο (pic)

Συλλυπητήρια στην ΑΕΚ για τον Μίμη Παπαϊωάννου από Ινφαντίνο (pic)

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ιφαντίνο έστειλε τα συλλυπητήρια του στην ΑΕΚ για την απώλεια του σπουδαίου Μίμη Παπαϊωάννου.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες (15/03), σε ηλικία 82 ετών και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να ξεχαστεί καθώς επρόκειτο για μια σπουδαία ποδοσφαιρική φυσιογνωμία με τον πρόεδρο της FIFA μάλιστα, Τζάνι Ινφαντίνο να στέλνει επιστολή για το χαμό του.

Διαβάστε επίσης: Τζόκοβιτς: « Η απόφαση που πήρα είναι συνειδητή»

Ο Ινφαντίνο συγκεκριμένα μέσω της επιστολής του στην ΕΠΟ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αναλυτικά η επιστολή Ινφαντίνο γράφει:

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου. Τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη λύπη που νιώθουμε για την απώλειά του. Εκ μέρους της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας, θέλω να εκφράσω την συμπάθειά μου στην ΕΠΟ και την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα του Μίμη Παπαϊωάννου. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας. Ελπίζουμε όλες αυτές οι αναμνήσεις και τα λόγια στήριξής μας να βοηθήσουν να νιώσετε λίγη γαλήνη και παρηγοριά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ