Μπάσιμο της ΑΕΚ για τον «νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ»

Μπάσιμο της ΑΕΚ για τον «νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ»

Στην Αμερική αποκαλύπτουν ζωηρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον «νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ».

Στο μεταγραφικό μπλοκάκι της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται σημειωμένο το όνομα του Έρικ Λόπεζ.

Ο «νέος Ρόκε Σάντα Κρουζ» – όπως είναι το παρατσούκλι του- φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ενωσης, με τους Αμερικανούς να αποκαλύπτουν μπάσιμο για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Ο φύλακας – άγγελος του Αλκαράθ στο «10»: «Θα γίνει θρύλος του παγκοσμίου τένις» (pics+vids)

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «lagazzettaexpress» αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει κινηθεί για την απόκτηση του 21χρονου Παραγουανού φορ ενόψει του καλοκαιριού. Μάλιστα, τονίζεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» οδηγούν και την εν λόγω κούρσα ανάμεσα στις αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που τον διεκδικούν.

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με τη φανέλα της Ατλάντα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024 και σε 20 αναμετρήσεις, μετράει ένα γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ερικ Λόπεζ θεωρείται ως ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα στη Λατινική Αμερική.

«Η ΑΕΚ κοιτάζει τον Παραγουανό επιθετικό, Έρικ Λόπεζ, για καλοκαιρινή μεταγραφή. Ο Λόπεζ έχει βρεθεί στο ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων λόγω των εμφανίσεων του στο MLS. Η ΑΕΚ ελπίζει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του 21χρονου επιθετικού για να ενισχύσει τις επιθετικές επιλογές της για την ερχόμενη σεζόν. Παρακολουθεί στενά την πορεία του Λόπεζ στο MLS, όπου έχει κάνει πάταγο με τον ρυθμό του, τις ικανότητές του στην ντρίμπλα και την ικανότητα στο τελείωμα. Οι εμφανίσεις του νεαρού από την Παραγουάη έχουν τραβήξει την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η ΑΕΚ φέρεται να οδηγεί πλέον την κούρσα για την απόκτηση του Λόπες, με τους σκάουτερ του συλλόγου να τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές εν δράσει. Ελπίζει να υπογράψει τον Λόπες με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και οι υπεύθυνοι του συλλόγου λέγεται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για το κόστος της μεταγραφής», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ο Ερικ Λόπεζ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ