Γιόνσον: « Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα»

Γιόνσον: « Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα»

Ο άσος της ΑΕΚ Γιενς Γιόνσον μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του τόσο για την Ένωση όσο και για την εμπειρία του στην Ελλάδα.

Ο Γιενς Γιόνσον είναι ένας από τους στυλοβάτες της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει την εμπειρία του στην Ένωση κι αυτό δήλωσε και σε Μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του. Ο Γιόνσον τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και η Αθήνα η πιο cool πόλη.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Πέλκα στον Οζίλ (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόνσον στο dold.dk:

Για την ΑΕΚ και την Αθήνα: «Τελικά είναι μια φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ. Είχα πολύ μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω, αλλά τώρα κατάλαβα ότι η Αθήνα είναι η πιο cool πόλη και η ΑΕΚ μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε σύλλογο που παίζει για τίτλου και να πρωταγωνιστείς».

Για την Ελλάδα γενικότερα: «Eχω εγκατασταθεί πολύ καλά πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος με ην πόλη, το κλαμπ και τη ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα πραγματικά με εξέπληξε. Είναι μια φανταστική εμπειρία μέχρι στιγμής όλες οι αμφιβολίες που είχα έχουν εξαφανιστεί. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο».

Για το αν έχει μάθει ελληνικά: «Το προσπάθησα με το αλφάβητο, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό. Το αφήνω πίσω μου…».

Για τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς που πλέον τον αναγνωρίζουν στο δρόμο: «Γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Αλλά στην ΑΕΚ ζω έντονα και την άλλη πλευρά, την ένταση που προκαλεί το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με αναγνωρίζουν στο δρόμο και είναι ωραίο. Το πάθος των οπαδών μας είναι μεγάλο για την ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ