Λιβάι Γκαρσία ο επόμενος: Η ΑΕΚ τον «δένει» στη Νέα Φιλαδέλφεια με «χρυσό» συμβόλαιο

Λιβάι Γκαρσία ο επόμενος: Η ΑΕΚ τον «δένει» στη Νέα Φιλαδέλφεια με «χρυσό» συμβόλαιο

Η ΑΕΚ σκοπεύει να προτείνει επέκταση της συνεργασίας τους στον Λιβάι Γκαρσία με πολύ μεγαλύτερες αποδοχές από τις τρέχουσες.

Τα νέα συμβόλαια που υπέγραψαν οι Λάζαρος Ρότα και Γεράσιμος Μήτογλου φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στην ΑΕΚ καθώς θα ακολουθήσουν και άλλοι στο άμεσο μέλλον. Σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» είναι ο MVP της φετινής ομάδας, Λιβάι Γκαρσία.

Μπορεί το συμβόλαιο του άσου από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο να λήγει το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τον… δέσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιβραβεύοντάς τον με νέο συμβόλαιο και πολύ καλύτερες αποδοχές. Αυτή τη στιγμή ο 25χρονος επιθετικός παίρνει περίπου 500.000 ευρώ τον χρόνο και στην ΑΕΚ προτίθενται να προχωρήσουν (τουλάχιστον) σε διπλασιασμό των αποδοχών του.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης κλείνει το μάτι στον Παπαγιάννη (vids)

Με αυτόν τον τρόπο η Ένωση θα «οχυρωθεί» καλύτερα απέναντι και στους μνηστήρες που ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους για τον ποδοσφαιριστή και θα θελήσουν να τον κάνουν δικό τους. Υπενθυμίζεται πως στο τρέχον συμβόλαιο δεν προβλέπεται ρήτρα, ωστόσο η προηγούμενη ομάδα του, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40%, μετά από το ποσό που έδωσε η ΑΕΚ στους Ισραηλινούς για να τον αποκτήσει το 2020. Πρώτα δηλαδή οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν τα 2,6 εκατ. ευρώ που έδωσαν και στη συνέχεια θα εισπράξουν το 60% από το υπόλοιπο ποσό. Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που ο Λιβάι πωληθεί κάποια στιγμή.

Από εκεί και πέρα, σειρά αναμένεται να πάρει ο Νταμιάν Σιμάνσκι που επίσης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος, ενώ θετική εισήγηση υπάρχει από τον Ματίας Αλμέιδα για παραμονή των Χατζισαφί και Άμραμπατ οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ