Ώρα μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση των «μεγάλων» με Μπένετ!

Ώρα μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση των «μεγάλων» με Μπένετ!

Οι ισχυροί άνδρες των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, καθώς και εκπρόσωποι του Άρη και του Βόλου.

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των ομάδων των playoffs με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αλλά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Στο τραπέζι θα πέσει το καυτό ζήτημα της διαιτησίας, καθώς με το «καλημέρα» στα play offs και τα ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ υπήρξαν απογοητευτικές διαιτησίες και πολλά παράπονα.

Από εκεί και πέρα, το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι ισχυροί άνδρες των Big 4, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό και (μέσω τηλεδιάσκεψης) ο Ιβάν Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ. Εκπροσώπηση θα έχουν και οι άλλες δύο ομάδες των playoffs, ο αντιπρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης και ο Αχιλλέας Μπέος από τον Βόλο.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των «μεγάλων» μετά από τρία χρόνια και το ραντεβού-τότε σε κεντρικό ξενοδοχείο με θέμα τις εκλογές της ΕΠΟ και τους διαιτητές των playoffs της περιόδου 2020/21.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες επιθυμούν τον ορισμό elite διαιτητών στα παιχνίδια των playoffs, κάτι με το οποίο δεν διαφωνούν και οι υπόλοιποι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ