Ολα καλά με τον Χάμες Ροντρίγκες – Τι είπε ο προπονητής της Κολομβίας

Ολα καλά με τον Χάμες Ροντρίγκες – Τι είπε ο προπονητής της Κολομβίας

Ο Χάμες Ροντρίγκες είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από τη χθεσινή προπόνηση της Κολομβίας, αλλά σήμερα προπονήθηκε κανονικά και θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Ιαπωνία.

Λήξη συναγερμού για τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από την χθεσινή προπόνηση της εθνικής του ομάδας, αλλά όπως δήλωσε ο προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντζο, σήμερα προπονήθηκε κανονικά και είναι διαθέσιμος για το φιλικό με την Ιαπωνία.

Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, ο οποίος είχε σκοράρει στο πρόσφατο φιλικό που έδωσε η Κολομβία με την Νότια Κορέα (2-2), δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα και είναι έτοιμος να αγωνιστεί και στο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του με την Ιαπωνία (28/3).

Οι δηλώσεις του Νέστορ Λορέντζο, όπως είναι απόλυτα λογικό, έφεραν ανακούφιση στον Ολυμπιακό, καθώς είχε σημάνει συναγερμός στο μεγάλο λιμάνι, μετά την αποχώρηση του έμπειρου σούπερ σταρ από τη χθεσινή προπόνηση της εθνικής ομάδας της Κολομβίας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αρη για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ