Παναθηναϊκός: «Τρέχει» να προλάβει ο Κουρμπέλης – Τα δεδομένα για Σπόραρ και Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» να προλάβει ο Κουρμπέλης – Τα δεδομένα για Σπόραρ και Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων οι επιστροφές των διεθνών παικτών γεμίζουν τα ρόστερ των ομάδων. Έτσι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στρέφει πλέον την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος χτύπησε ελαφρά κατά τη διάρκειας προπόνησης της Εθνικής ομάδας, ωστόσο οι πιθανότητες είναι με το μέρος του και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.

Καλά νέα για τον τεχνικό του «τριφυλλιού» και από το… μέτωπο των σέντερ φορ με τους Άντραζ Σπόραρ και Φώτη Ιωαννίδη να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν δυναμικά. Ο Σλοβένος έβγαλε μεγάλο μέρος της χθεσινής (29/3) προπόνησης και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει κανονικά, ενώ ο Έλληνας στράικερ αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς από την Πέμπτη.

Τέλος, Πούγγουρας και Σάρλια ξεπέρασαν τα προβλήματα που ταλαιπωρούσαν με γαστρεντερίτιδα και κάκωση στο γόνατο, αντίστοιχα. Επιπλέον, επιστρέφουν και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ με τον Τιμοτέους Πούχατς που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ