Προπονήθηκε ο Σπόραρ, ατομικό οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό

Προπονήθηκε ο Σπόραρ, ατομικό οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό

Η προπόνηση στον Παναθηναϊκό, εν όψει του αγώνα με τον Βόλο περιελάμβανε την επιστροφή του Σπόραρ και των Ιωαννίδη, Κουρμπέλη που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η σημερινή μέρα είχε για τον Παναθηναϊκό επιστροφή στην προπόνηση, για τον αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή (18:00), μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει οι παίκτες του «τριφυλλιού».

Στην προπόνηση εντάχθηκαν οι ποδοσφαιριστές των «Πρασίνων», που είχαν φύγει για τα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων, εκτός του Κλεϊνχέισλερ και του Πούχατς, που αγωνίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας με Ουγγαρία και Πολωνία.

Διαβάστε επίσης: Πάνω στον τελικό της Euroleague οι εκλογές – Πότε θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου…

Ο Άντραζ Σπόραρ έδειξε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έχοντας ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρούσε και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος. Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, συμμετείχαν στην προπόνηση, ακολουθώντας όμως ατομικά προγράμματα, προκειμένου να αποκτήσουν ξανά αγωνιστικό ρυθμό.

Στη λίστα των επιστροφών προστίθεται και ο Σάρλια που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο, καθώς και ο Αχιλλέας Πούγγουρας που είχε ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες μέρες από μία γαστρεντερίτιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ