Μέσα οι Κουλιεράκης, Ίνγκασον με ΑΕΚ, πρόβλημα με Κεντζιόρα

Μέσα οι Κουλιεράκης, Ίνγκασον με ΑΕΚ, πρόβλημα με Κεντζιόρα

Δυο σημαντικές επιστροφές είχε ο ΠΑΟΚ στην σημερινή του προπόνηση με τους Ίνγκασον και Κουλιεράκη να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς ενώ εκτός λόγω απροόπτου έμεινε ο Κεντζιόρα.

Ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Ίνγκι Ίνγκασον να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς και να είναι πλέον διαθέσιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των Play-Offs (2/4, 19.30). Από εκεί και πέρα ατομικά δούλεψαν οι, Λύρατζης και Νάσμπεργκ ενώ απρόοπτο προέκυψε με τον Τόμας Κεντζιόρα ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη

Ο Πολωνός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκείμενου να φανεί αν έχει και ποιο το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «ασπρόμαυρων»:

«Οι διεθνείς επιστρέφουν, οι τραυματίες μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς και η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Οι καιρικές συνθήκες κράτησαν για μία ακόμα μέρα την ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα ήταν και πάλι αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι. Αρχικά οι παίκτες δούλεψαν χωρισμένοι σε επιθετικούς κι αμυντικούς και στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια σε όλο το γήπεδο, που είχαν να κάνουν με την κυκλοφορία και την ανάπτυξη.

Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ίνγκι Ίνγκασον μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ατομικά δούλεψαν οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης.

Στα απρόοπτα της ημέρας, ο Τόμας Κεντζιόρα αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Ο Πολωνός μπακ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Την Πέμπτη (30.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ