Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Σπόραρ, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Σπόραρ, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης

Σε φουλ ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι Σπόραρ, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό , οι οποίοι ανεβάζουν στροφές ενόψει του παιχνιδιού με το Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο στη Λεωφόρο , η οποία μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ιωαννίδης, Σπόραρ και Κουρμπέλης επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Σλοβένος φορ θα είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει, ενώ ο Έλληνας αμυντικός μέσος θα πάρει χρόνο μόνο αν τον χρειαστεί ο προπονητής του που θέλει να τον έχει στο 100% για τα παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό που έρχονται την επόμενη εβδομάδα. Ο Ιωαννίδης είναι εκείνος που προτιμάται το τελευταίο διάσημα σαν βασικός φορ στους «πράσινους» και αναμένεται να ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με Ντάντας στον ΠΑΟΚ…

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι τακτικής. Ο Πούχατς δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και δύσκολα θα είναι έτοιμος για την Κυριακή, αλλά αυτό θα ξεκαθαριστεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με αρκετές επιστροφές πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Στο πρόγραμμα της ομάδας ενσωματώθηκαν οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ. Αντίθετα απουσίασε λόγω ίωσης ο Πούχατς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι τακτικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ