Τι συμβαίνει με Ντάντας στον ΠΑΟΚ…

Τι συμβαίνει με Ντάντας στον ΠΑΟΚ…

Νέα δεδομένα με τον Τιάγκο Ντάντας.

Μεγάλη μάχη για να διατηρήσει στις τάξεις του τον Τιάγκο Ντάντας δίνει ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί διακαώς την παραμονή του νεαρού άσου, με τον Ζοζέ Μπότο να παίρνει τις προηγούμενες μέρες το αεροπλάνο για τη Λισαβόνα.

Διαβάστε επίσης: Για να «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην πορτογαλική πρωτεύουσα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση της Μπενφίκα.

Οπως σημειώνουν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι ασπρόμαυροι έριξαν στο τραπέζι πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, με την Μπενφίκα, ωστόσο, να ρίχνει άκυρο. Παρόλα αυτά, οι Πορτογάλοι υπογραμμίζουν πως οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών για τον Ντάντας συνεχίζονται.

«Παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν αποδέχθηκε την πρώτη πρόταση, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, κάτι που ενισχύει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά η O Jogo.

Και πρόσθεσε: «Ο Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Λισαβόνα, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Τιάγκο Ντάντας, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα. Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων προέβλεπε οψιόν αγορά του 50% έναντι 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ελληνική ομάδα θέλει να μειώσει αυτό το ποσό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να κλείσει συμφωνία. Στον ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία για τον Ντάντας, αλλά πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ