Χειρουργήθηκε ο Κούτρης

Χειρουργήθηκε ο Κούτρης

Ο αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο Λεονάρντο Κούτρης υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο, μετά τον τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον Απόλλωνα. Την επέμβαση πραγματοποίησε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος στο θεραπευτήριο Metropolitan και ο νεαρός αμυντικός των ερυθρόλευκων αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Βέβαια το πρωτάθλημα τελειώνει σε δυο εβδομάδες κι αυτό σημαίνει πως ο Κούτρης θα εστιάσει στην αποθεραπεία του, ώστε να είναι πανέτοιμος στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.

Θυμίζουμε πως ο αριστερός μπακ των πειραιωτών τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, σε φάση που ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Χουάντερσον. Ο Κούτρης έπεσε με τον ώμο στον αγωνιστικό χώρο κι έπαθε την ζημιά. Ήταν μια φάση μάλιστα στην οποία ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ