Φάκελος Χιμένεθ…

Φάκελος Χιμένεθ…

Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού, το ραντεβού με τον Μελισσανίδη και η πρόκληση της Πριμέρα.

Τα όσα έχει πετύχει με την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακά. Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε πέρυσι την ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στον τελικό του κυπέλλου, ενώ φέτος κατέκτησε ήδη το πρωτάθλημα και διεκδικεί και το νταμπλ! Όντας έτσι ο πρώτος προπονητής που παίρνει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ μετά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ωστόσο η παραμονή του στην Ένωση και για τη νέα σεζόν είναι προς το παρόν στον αέρα. Μιας και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Το παραπάνω ζήτημα πάντως μοιάζει μάλλον τυπικό. Αφού φαίνεται πως ΑΕΚ και Χιμένεθ επιθυμούν να συνεχίσουν σε κοινή διαδρομή.

Η διοίκηση των Κιτρινόμαυρων και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν εκτιμήσει την μέχρι τώρα προσφορά του Ανδαλουσιανού τεχνικού στην ομάδα. Και η απόφαση να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Χιμένεθ μοιάζει μάλλον ειλημμένη. Επί της ουσίας αυτό που εκκρεμεί για να προχωρήσει η παραπάνω διαδικασία είναι ένα ραντεβού μεταξύ Μελισσανίδη και Χιμένεθ. Όπου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας, οι οικονομικές απολαβές του Ισπανού τεχνικού, ζητήματα που σχετίζονται με τις μεταγραφές και το μπάτζετ όπως φυσικά και η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου. Που φαίνεται πως θα είναι διετούς διάρκειας αυτή τη φορά.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι, με την μοναδική πιθανότητα που θα μπορούσε να ανατρέψει αυτό το σενάριο, να είναι μια πρόταση από την πατρίδα του. Αν δηλαδή κάποια ομάδα της Πριμέρα χτυπήσει την πόρτα του Ισπανού τεχνικού, τότε είναι πιθανό τα δεδομένα να αλλάξουν. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αφενός ο Χιμένεθ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την επιστροφή στην Ισπανία κάποια στιγμή και αφετέρου παραμένει εκεί η οικογένειά του.

Προς το παρόν όμως, η μόνη προοπτική που υπάρχει για τον Χιμένεθ είναι αυτή της ΑΕΚ. Της ομάδας που έδωσε την ευκαιρία στον Ανδαλουσιανό τεχνικό να φτιάξει ξανά το όνομά του και να ζήσει τον πρωταθλητισμό. Γι’ αυτό και για τον ίδιο, η παραμονή στην Ένωση αποτελεί προτεραιότητα. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ