Γιασεμάκης : «Αδικημένος ο ΠΑΟΚ, αλλά έκανε λάθος ο Σαββίδης»

Γιασεμάκης : «Αδικημένος ο ΠΑΟΚ, αλλά έκανε λάθος ο Σαββίδης»

Ο Γιασεμής Γιασεμάκης τόνισε ότι όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό αδίκησαν μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά επισήμανε ότι θεωρεί πως ήταν λάθος η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιασεμής Γιασεμάκης, μίλησε στον «Arena FM 89,4» για την απόρριψη της έφεσης του Δικέφαλου, την απώλεια του πρωταθλήματος αλλά και τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αρχικά για την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ είπε: «Είχα κάποια ελπίδα και στεναχωρήθηκα που τελείωσε η χρονιά έτσι. Δυστυχώς είναι πρωταθλήτρια η ΑΕΚ. Από την άλλη πληρώνουμε τα λάθη μας. Πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις δηλώσεις μου είχα πει να αποφύγουμε τα έκτροπα και τα επεισόδια. Και στα δύο παιχνίδια υπήρξαν αφορμές. Ήταν μεμονωμένα σκηνικά αλλά στοίχησαν. Ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ. Και στο ένα που πετάχτηκε το ρολό στον προπονητή του Ολυμπιακού. Και τα διαιτητικά λάθη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η αντίδραση που είχαμε ειδικά στο δεύτερο δεν ήταν η σωστή. Εν βρασμώ ψυχής όλοι κάνουμε πράγματα που μετανιώνουμε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε τόνισε: «Ήταν ένα ρολό χαρτί. Βρήκε έναν άνθρωπο, τον προπονητή και το παιχνίδι αναβλήθηκε. Δε ξέρω αν ήταν κακοτυχία, δε θέλω να ασχοληθώ με τους θεατρινισμούς του Γκαρθία. Δυστυχώς έπρεπε να αποφύγουμε και αυτό το κομμάτι. Από εκεί που ήμουν είδα ότι η ομάδα έκανε ότι μπορούσε για να μη γίνει τίποτα. Δεν άναψε ούτε φωτοβολίδα, ούτε πυρσοί, ούτε τίποτα. Και δυστυχώς αυτό ήρθε από την Θύρα 1».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Παρακολουθούσα το παιχνίδι. Έγιναν πολλά λάθη και από τον διαιτητή και από τον επόπτη. Οι μόνοι αδικημένοι ήμασταν εμείς. Ο ΠΑΟΚ. Η αντίδραση του προέδρου όμως, δεν ήταν η σωστή. Ο καθένας που νιώθει αδικημένος δε μπορεί να αντιδράει με αυτό τον τρόπο. Σίγουρα ο κ. Σαββίδης μετά που ηρέμησε κατάλαβε ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι που παίζεται ένα πρωτάθλημα κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της. Κάνει τη διαφορά. Εμείς εκείνη τη στιγμή δεν ενεργήσαμε σωστά. Βλέπαμε τον Βιεϊρίνια να προσπαθεί να ηρεμήσει τον πρόεδρο γιατί ήξερε τι μπορεί να συμβεί με τη διακοπή του αγώνα. Δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Χάσαμε το παιχνίδι, χάσαμε βαθμούς και χάσαμε το πρωτάθλημα».

Για το ότι η ΑΕΚ αρνήθηκε να ξαναβγεί στο γήπεδο: «Έκαναν το δικό τους παιχνίδι. Ήξεραν ότι μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την είσοδο της διοίκησης του ΠΑΟΚ στον αγώνα. Έπραξαν το καλύτερο για την ομάδα τους αν και ήταν αντιδεοντολογικό».

Για τον τελικό κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Ακούω και διαβάζω αυτά που λέγονται για να μην κατέβουμε στον τελικό. Αυτά που έγιναν πρέπει να μείνουν στο παρελθόν. Ότι έγινε, έγινε. Πρέπει να δείξουμε ανωτερότητα. Να δείξουμε ότι αξίζαμε το πρωτάθλημα κατακτώντας το κύπελλο. Και κυρίως να δείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ και κάθε χρόνο θα γίνεται δυνατότερος».

Για τη δήλωση του Μελισσανίδη περί Μάου-Μάου: «Ήταν προκλητικές δηλώσεις. Τα μεγάλα κεφάλια κάθε ομάδας πρέπει πρώτα να ρίξουν τους τόνους. Έχει δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα. Πιστεύω πρέπει να ηρεμήσουν. Για να μην έχουμε έκτροπα κυρίως έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει. Ελπίζουμε να είναι ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος και για αυτή τη χρονιά».

Για το αν είναι σωστό να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ: «Αν ήταν προκαθορισμένο από την Ομοσπονδία να γίνει εκεί ο τελικός, ανεξαρτήτως ομάδων, πρέπει να γίνει εκεί. Ξέραμε ότι μπορεί να είναι οποιαδήποτε ομάδα. Όπως σε εμάς έγινε ένας τελικός με τον Άρη στην Τούμπα επειδή ήταν να γίνει εκεί. Φαινομενικά είχαμε το πλεονέκτημα αλλά από τη στιγμή που υπήρχε ο ορισμός από την αρχή της χρονιάς δεν ήταν τίποτα σκόπιμο».

Για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ: «Να καταφέρουμε να σώσουμε τη σεζόν με το κύπελλο. Γιατί φέτος ο ΠΑΟΚ είχε μια σταθερότητα κάτι που δε συνέβη τις άλλες χρονιές. Η ομάδα έπειθε μέσα στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια. Δεν ήταν ασανσέρ. Δεν είχε σκαμπανεβάσματα. Έδειξε ότι πήγε σε άλλο επίπεδο. Και μπορεί να πάει σε ακόμα πιο υψηλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ