Δικηγόρος Βέμερ : «Λέτε παραμύθια» – Κωνσταντίνου: «Είσαστε γραφικός»

Δικηγόρος Βέμερ : «Λέτε παραμύθια» – Κωνσταντίνου: «Είσαστε γραφικός»

Ανέβηκαν οι τόνοι για ακόμα μια φορά στην εκδίκαση της υπόθεσης Παναθηναϊκού – Βέμερ. Ένταση και με τον δικηγόρο της Σούπερ Λίγκας που κάνει παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη εκδίκαση του αιτήματος του Παναθηναϊκού για αναστολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών που έχει επιβληθεί σχετικά με τα οφειλόμενα στον Γενς Βέμερ, με τους τόνους μεταξύ του δικηγόρου του παίκτη, Πάρι Ατλαμάζογλου και του Βασίλη Κωνσταντίνου να ανεβαίνουν.

«Με όλα έχω δει στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και έκανα την αίτηση για να είναι τα πάντα ξεκάθαρα. Η απόφαση είναι ελλιπής ως προς τους τόκους. Επιπλέον θεωρώ ότι η παρέμβαση Λίγκας υπέρ ΠΑΟ δεν μπορεί να γίνει αν δεν συναινέσουν και οι δύο πλευρές. Αντιλαμβάνόμαστε όσοι είμαστε εδώ ότι όσα συμβαίνουν είναι επιεικώς απαράδεκτα. Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά Τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ομάδα να αιτείται αυτά που αιτείται ο ΠΑΟ. Σας προσκομίζω απόφαση 2016 για παρόμοια υπόθεση, του Αραβίδη κατά του Πανιωνίου. Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έτσι κάνουν κακό στον εαυτό τους. Μιλάνε για ανεπανόρθωτη βλάβη αυτοί στους οποίους επιβλήθηκε ποινή από την ΟΥΕΦΑ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Τους είχε δοθεί περιθώριο και δεν διακανόνισαν τις οφειλές τους. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Βέμερ, με τον Κωνσταντίνου να απαντάει σε πολύ σκληρό ύφος.

«Είναι ένας μάνατζερ δικηγόρος που θέλει να γίνει γνωστός στην οπλάτη του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να απαξιώνει μια ομάδα με 110 χρόνια ιστορίας».

Απευθυνόμενος στη συνέχεια στον Ατλαμάζογλου, ο κ Κωνσταντίνου είπε:«Είσαστε γραφικός», με τον Ατλαμάζογλου να του λέει:« Μην συνεχίζετε το ίδιο παραμύθι. Να πληρώσετε».

Ένταση και με τη λίγκα

Οι τόνοι ανέβηκαν και μεταξύ του δικηγόρου του παίκτη με τον ομόλογό του της Λίγκας, η οποία κάνει παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού. «Θέλουμε η απόφαση να είναι σαφής. Όταν φτάνει σε εμάς να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό, δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το ίδιο ζητάμε πάντα», είπε ο Γιάννης Οικονομάκης από τη λίγκα με τον Ατλαμάζογλου να λέει. «Πέρσι η λίγκα είδαμε να εκτελεί εν ψυχρώ τον Ηρακλή» και τον Οικονομάκη να λέει.

«Αφήνει υποννοούμενα. Βοηθήσαμε τον Ηρακλη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αν ζητούσε συμβολή μας θα την είχε».

Η εκδίκαση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ