Άρης: Τα διλήμματα σε δυο θέσεις ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Τα διλήμματα σε δυο θέσεις ενόψει Ολυμπιακού

Ο Τερζής θα κάνει τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα του αυριανού (2/4) εκτός έδρας αγώνα με τους ερυθρόλευκους, ενώ οι Κουέστα και Σιαμπάνης διεκδικούν τη θέση κάτω από την εστία και οι Καμαρά και Γκρέι είναι υποψήφιοι για την κορυφή της επίθεσης.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (2/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ ο Τόλης Τερζής δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, αποτελεί ερωτηματικό το αν θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Κουέστα, ή αν θα ξεκινήσει για τρίτο συνεχόμενο ματς κάτω από την εστία ο Σιαμπάνης. Ακόμα, ανοικτό παραμένει και το ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ουόκαπ στο ντέρμπι των «αιωνίων» (vid)

Ο Καμαρά επέστρεψε αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και θα πάρει μέρος μόνο στη σημερινή (1/4) προπόνηση. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να έχει συζήτηση με τον Μαυριτανό επιθετικό, αναφορικά με το πόσο καταπονημένος είναι από το ταξίδι.

Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, τη θέση του θα πάρει ο Γκρέι. Ακόμα, μια τρίτη εναλλακτική, με σαφώς λιγότερες πιθανότητες, για την κορυφή της επίθεσης θα ήταν ο Καμάτσο. Ο τελευταίος, πάντως, δοκιμάστηκε και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ