ΠΑΟΚ : Περιμένουν την αντιπρόταση της Αστυνομίας

ΠΑΟΚ : Περιμένουν την αντιπρόταση της Αστυνομίας

Μετά το «όχι» που είπαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην Αστυνομία, για τα εισιτήρια του τελικού, περιμένουν να μάθουν τη νέα αντιπρόταση που θα φέρουν στο τραπέζι οι επικεφαλής της Αστυνομίας.  

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr ο επίσημος ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Αστυνομίας για την παραχώρηση 13.000 εισιτηρίων σε κάθε ομάδα για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Οι ασπρόμαυροι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η νέα αντιπρόταση που θα φέρουν στο τραπέζι οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας. Αυτή δεν θα απέχει και πολύ από την αρχική και θα φτάνει κοντά στις 15 με 16.000 εισιτήρια.

Οι Θεσσαλονικείς, αντιλαμβάνονται πως δεν μπορεί να υπάρξει αριθμός 23.000 εισιτήριων, όπως έγινε στον τελικό του 2014 (Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ) και θα ήθελαν ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διαθέσουν για τις ανάγκες των εκδρομέων του να μην είναι μικρότερος από τις 19.000 εισιτήρια. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως με αυτό το νούμερο θα μπορέσει η Αστυνομία να ελέγχει την κατάσταση τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι τυχόν παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για το θέμα των εισιτηρίων. Υπάρχουν φήμες πως ο Βασιλειάδης φοβούμενος, από την παρουσία των εκπροσώπων της UEFA και FIFA στον τελικό του κυπέλλου, θα ταχθεί στο πλευρό της Αστυνομίας για το θέμα των εισιτηρίων. Για την ώρα στον ΠΑΟΚ δεν παίρνουν θέση καθώς περιμένουν να μάθουν τις όποιες αποφάσεις πάρει η Αστυνομία για το θέμα των εισιτηρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ