Εύκολες νίκες για Πανσερραϊκό και Καλαμάτα, ανατροπή για την Ηλιούπολη

Εύκολες νίκες για Πανσερραϊκό και Καλαμάτα, ανατροπή για την Ηλιούπολη

Η Καλαμάτα επικράτησε 4-0 του Ολυμπιακού Β' για την 17η αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2, η Ηλιούπολη με 3-1 της ΑΕΚ Β', ενώ ο Πανσερραϊκός νίκησε και τον Αλμωπό με 2-0 για τον α' όμιλο

Η ΑΕΚ Β’ μπορεί να πήρε το προβάδισμα, αλλά η Ηλιούπολη γύρισε το παιχνίδι και επικράτησε με 3-1 επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και έμεινε και σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο 21′ μετά από λάθος του Περιστερίδη. Ο γκολκίπερ της Ηλιούπολης δεν εκτίμησε σωστά τη φάση, ο Αποστόλης Χριστόπουλος πήρε την κόντρα και σε κενή εστία έκανε το 0-1. Η ομάδα της Ηλιούπολης όμως αντέδρασε γρήγορα και τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 όταν ο Λάτσι σε προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηεμμανουήλ.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον Πανιώνιο – Νεκρός ο «τρομάρας», Γιάννης Φραγκούλης

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος και τελικά έφτασαν στην ανατροπή και στη νίκη. Αρχικά στο 66′ ο Τριανταφυλλάκος που είχε περάσει ως αλλαγή εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ από απόκρουση του Χατζηεμμανουήλ και έγραψε το 2-1, ενώ στο 71′ ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Από εκεί και πέρα, ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας στην έδρα του σε αγώνα για την 17η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Superleague 2 και παρέμεινε στην κορυφή διατηρώντας την διαφορά από τους διώκτες σε διψήφιο αριθμό βαθμών. Μάλιστα, η ομάδα του Δερμιτζάκη έφτασε τις 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με τον Αυλωνίτη να βρίσκει δίχτυα μετά από 3.5 χρόνια.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, η Καλαμάτα συνέχισε με νίκες, καθώς επικράτησε 4-0 του Ολυμπιακού Β’ για την 17η αγωνιστική του β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι έφτασε τους 26 βαθμούς στην 6η θέση κατακτώντας το δεύτερο σερί τρίποντο. Ο Ρόβας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Τάτος πήρε την μπαγκέτα. Ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 59′ και στο 63′. Ο Πασάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Η 17η αγωνιστική:

Α’ Όμιλος
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β 3-2
(2′, 19′, 89′ Όγκμποε – 16′ πέν., 27′ Μπράντονιτς)
Πανσερραϊκός-Αλμωπός Αριδαίας 2-0
(27′ Aυλωνίτης, 70′ Σαΐντ)
Παναθηναϊκός Β-Θεσπρωτός 1-1
(85′ Αλμπάνης – 29′ Μίνγκος)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας
Βέροια-Νίκη Βόλου
Απόλλων Πόντου-Ηρακλής Λάρισας

Β’ Όμιλος
Athens Kallithea-Προοδευτική 1-0
(23′ Κυνηγόπουλος)
Ηλιούπολη-ΑΕΚ Β 3-1
(24′ αυτ. Λάτσι, 66’/71′ Τριανταφυλλάκος – 20′ Χριστόπουλος)
Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β 4-0
(1′ Ρόβας, 2’/63′ Τάτος, 85′ Πασάς)
Αιγάλεω-Κηφισιά
Απόλλων Σμύρνης-Ηρόδοτος
Επισκοπή-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-ΟΦ Ιεράπετρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ