Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη: Ο Χάμες και η έκπληξη (pic)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη: Ο Χάμες και η έκπληξη (pic)

Όπως αναμενόταν ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε εκτός για το ματς με τον Άρη ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Ντόι. Αντίθετα, μέσα είναι οι Εμβιλά και Μπιέλ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League κόντρα στον Άρη, όπου θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη για να συνεχίσει την αντεπίθεσή του προς τον τίτλο. Σύμμαχός του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και ο κόσμος του που εξαφανίζει τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη έμεινε όπως αναμενόταν ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος «τρέχει» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ εκτός είναι και ο Ντόι, με τον Ρέτσο να βρίσκεται στις επιλογές του Μίτσελ. Από εκεί και πέρα, επέστρεψαν οι Εμβιλά και Μπιέλ που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Διαβάστε επίσης: O… σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μπα, Μπακαμπού, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ