Με τέσσερις απόντες ενόψει ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, εν αναμονή της αποστολής

Με τέσσερις απόντες ενόψει ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, εν αναμονή της αποστολής

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με τέσσερις απόντες, με την αποστολή ωστόσο να αναμένεται να ανακοινωθεί λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ (2/4 και ώρα 19:30). Ένα ματς που θα κρίνει σε αποφασιστικό βαθμό την πορεία και τις βλέψεις των δύο μονομάχων για τη συνέχεια της διαδικασίας των playoffs της Superleague.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο δίπλα στην ομάδα του λόγω τιμωρίας, με τον Κριστιάνο Μπάτσι να τον αντικαθιστά. Ωστόσο ο Ρουμάνος έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο ξέσπασμα του Γιώργου Μπαρτζώκα που έχει κατακλύσει τα social media! (vid)

Πλάνα στα οποία δεν θα βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Νάσμπεργκ, Κούρτιτς, Κεντζιόρα και Μπίσεσβαρ. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεωρούνται ανέτοιμοι, ο Κεντζιόρα έκανε θεραπεία, ενώ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρίσκεται εκτός Ελλάδας με ειδική άδεια για μια προσωπική του υπόθεση.

Εντύπωση προκαλεί πως ο Δικέφαλος του Βορρά επέλεξε να μην ανακοινώσει την αποστολή. Οι παίκτες βρίσκονται στο Makedonia Palace όπου και θα διανυκτερεύσουν και θα αναχωρήσουν από εκεί αύριο, για το γήπεδο της Τούμπας. Πριν την αναχώρηση της ομάδας λοιπόν, αναμένεται να γνωστοποιηθεί και η αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ