Παναιτωλικός – Λαμία 1-3

Παναιτωλικός – Λαμία 1-3

Σπουδαία ανατροπή και νίκη πανηγυρισε η Λαμία που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 3-1, κάνοντας πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Superleague. Δίπλωσε τις νίκες στη διαδικασία των play outs και θυμίζει... Μπαρτσελόνα!

Η Λαμία φιλοξενήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 2η αγωνιστική των play outs της Superleague, με τους Φθιώτες παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ, επικράτησαν με 3-1 και έκαναν τεράστιο αποτέλεσμα για την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Πορεία… πρωταθλητισμού κάνει η Λαμία στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, κάνοντας το 2/2 στη διαδικασία των play outs της Superleague, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στις τελευταίες  5 αγωνιστικές είναι αήττητη μετρώντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, μαζεύοντας συνολικά 11 από τους 23 βαθμούς της στο τρέχον πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Η σημασία της επίσκεψης Μελισσανίδη και Αλαφούζου σε Σπάτα και Κορωπί αντίστοιχα

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς με τον Κολοβό να απειλεί πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και τους Σενγκέλια (10’) και Μάρτενσον (15’) να ψάχνουν τρόπο να παραβιάσουν την εστία του εξαιρετικού Γκαραβέλη, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο. Το γκολ δεν ήρθε όμως με το 0-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Το πολυπόθητο γκολ για τους Αγρινιώτες ήρθε στο 55’ με τους παίκτες των γηπεδούχων να κρύβουν την μπάλα, με τον Λιάβα να πλασάρει και με… περιπέτεια (κόντρα σε αμυντικό) να νικά τελικά τον Γκαραβέλη για το 1-0.

Το γκολ αυτό ήταν σαν να ξύπνησε τους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου που απάντησαν εντυπωσιακά. Σκόραραν δις σε μόλις 97’’, με την άμυνα του Παναιτωλικού να… κολλάει ανεπίτρεπτα σε φαινομενικά εύκολες φάσεις και τους Μεντίνα (66’) και Μαρτίνεθ (67’) να υπογράφουν την ανατροπή.

 

Από το 2-1 και μετά η Λαμία είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Αντίθετα εκμεταλλεύθηκε ένα… ανέβασμα της άμυνας των γηπεδούχων και  ο Μαρτίνεθ με κίνηση στην πλάτη της άμυνας, νίκησε τον Ανέστη με ψύχραιμο πλασέ και έδωσε πανηγυρικές διαστάσεις στη νίκη της Λαμίας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στατιστικά η Λαμία έκανε το τρίτο σερί διπλό στο Αγρίνιο σε διαδικασία play-outs και πλέον έχει 23 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα, στο +4 από τον Λεβαδειακό και στο +5 από τον τελευταίο Ιωνικό!

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον, Κολοβός (75′ Μόρσεϊ), Σενγκέλια (69′ Ντίας), Ντουάρτε (83′ Βοϊλης), Χουάνπι (75′ Μπουζούκης), Καρέλης (83′ Πέδρο Ζοάο)

Λαμία (Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μεντίνα (71′ Τσούκαλος), Ασκόφσκι (46′ Καραμάνος), Τζανδάρης (58′ Σλίβκα), Μαρτίνεθ, Βέργος (79′ Στάνκο), Νούνιες (71′ Μπεχαράνο), Σιμόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ