Τρομερή στιγμή: ΑΕΚ και Ολυμπιακός «ενώθηκαν» για να βοηθήσουν στον τραυματισμό του Κουτσόπουλου (pic)

Τρομερή στιγμή: ΑΕΚ και Ολυμπιακός «ενώθηκαν» για να βοηθήσουν στον τραυματισμό του Κουτσόπουλου (pic)

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού άσου των Πειραιωτών, Κουτσόπουλου.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Superleague με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 2-1.

Ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει μιας και η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού άσου των Πειραιωτών, Κουτσόπουλου.

Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, δύο παίκτες των ομάδων συγκρούστηκαν γόνατο με γόνατο με αποτέλεσμα ο Κουτσόπουλος του Ολυμπιακού να υποστεί εξάρθρωση αριστερής επιγονατίδας και να μείνει στο έδαφος σφαδάζονας.

Διαβάστε επίσης:  Απίθανη ομιλία Μίτσελ στο Ρέντη – «Είμαστε ο Ολυμπιακός. Μας φοβούνται, πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Αμέσως ο γιατροί και των δύο ομάδων έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασίζοντας να ανατάξουν το εξάρθρημα επί τόπου με πλήρη επιτυχία.

Ο φυσικοθεραπευτής των «ερυθρολεύκων» πήγε στην συνέχεια στον πάγκο όπου βρισκόταν το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ και το ευχαρίστησε για την άμεση συνδρομή του, σε μια από τις στιγμές που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο της χώρας μας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ