ΑΕΚ: Επέμβαση για καρδιακές αρρυθμίες ο Πάολο Φερνάντες!

ΑΕΚ: Επέμβαση για καρδιακές αρρυθμίες ο Πάολο Φερνάντες!

Ο Πάολο Φερνάντες έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό ματς στην Τούμπα, καθώς έπρεπε να χειρουργηθεί λόγω καρδιακών αρρυθμιών που είχε.

Ο Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ χειρουργήθηκε και έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό ματς στην Τούμπα, καθώς έπρεπε να χειρουργηθεί λόγω καρδιακών αρρυθμιών που είχε.

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης γνωστοποίησε το γεγονός με ανάρτησή του στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι πολύ σοβαρό, σύμφωνα και με την ενημέρωση από τους κιτρινόμαυρους.

Η κατάσταση της υγείας του Φερνάντες δεν προκαλεί καμία ανησυχία στην ΑΕΚ, καθώς αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις, καθώς από την Τρίτη θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

H ανάρτηση του Φερνάντες: «Γεια σε όλους! Έπρεπε να κάνω μια εγχείρηση σήμερα λόγω κάποιας καρδιακής αρρυθμίας που είχα, τίποτα πολύ σοβαρό αλλά έπρεπε να γίνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αφιέρωσαν χρόνο για να μου στείλουν μήνυμα και ιδιαίτερα στην οικογένειά μου. Σύντομα πίσω! Καλή τύχη στα παιδιά απόψε!»

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ