Κωνσταντινίδης: «Δεν άξιζε η ομάδα να χάσει»

Κωνσταντινίδης: «Δεν άξιζε η ομάδα να χάσει»

Σύμφωνα με τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελή Κωνσταντινίδη, ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να ηττηθεί από την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 μέσα στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των Play-Offs και ανέβηκε στην κορυφή, όπου είναι ισόβαθμη στους 63 βαθμούς με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ έμεινε στο -6 από την κορυφή, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη να τονίζει με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova πως ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν άξιζε να χάσει και πως όταν λείπει ο προπονητής (τιμωρημένος ο Λουτσέσκου), θα υπάρχουν δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης: Ωραίο σουτ του Χουάνγκ και 1-0 ο Ολυμπιακός (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη:

«Σήμερα η ομάδα δεν άξιζε να χάσει. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με δύο ομάδες που ήταν πολύ καλά οργανωμένες. Δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα το παιχνίδι, αλλά πιο πολύ πίεση στις μονομαχίες.

Απλά η ΑΕΚ είχε στο δεύτερο ημίχρονο μία και μοναδική ευκαιρία να βάλει γκολ και την εκμεταλλεύτηκε, ενώ εμείς είχαμε 2-3 ευκαιρίες, τις οποίες δεν μετουσιώσαμε σε γκολ. Πραγματικά, δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Δεν χάθηκε τίποτα. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα. Δεν έχει χαθεί τίποτα κι έχει πάρα πάρα πολύ δρόμο ακόμα μέχρι το τέλος.

Όταν λείπει ο προπονητής είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν δυσκολίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ