«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τα «φιλικά», τον Βερίσιμο και «τον απατεώνα τον Ρώσο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τα «φιλικά», τον Βερίσιμο και «τον απατεώνα τον Ρώσο»

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του Βερίσιμο και το γεγονός πως έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στον Μπιέλ στο 79, αλλά και με «τον απατεώνα τον Ρώσο»...

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 2-2 με τον Άρη στο Καραϊσκάκη και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» για τον τίτλο, με τον διαιτητή του ματς Βερίσιμο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Ο Πορτογάλος ρέφερι που ορίστηκε από τον Μπένετ και την ΚΕΔ, έκλεισε τα μάτια σε καθαρή παράβαση πέναλτι στον Πεπ Μπιέλ στο 79ο λεπτό, όταν πάτησε στην περιοχή και ανατράπηκε. Τόσο ο ρέφερι του ματς όσο και ο VAR έδειξαν «παίζεται», με το σκορ στο 2-1 σε εκείνο το διάστημα.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία και τις αποφάσεις του Βερίσιμο, άλλη μια φορά, ενώ «βράζουν» με εκείνους που μιλούν για… φιλικά και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι στις φετινές αναμετρήσεις με τον Άρη έχουν χάσει 5 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ήταν ήδη μόνος πρώτος στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο λιμάνι έλεγαν μεταξύ άλλων μετά το τέλος του ματς με τον Άρη και τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη: «Σε ότι αφορα τον απατεώνα τον Ρωσο που υπαινίχθηκε ότι υπάρχουν «φιλικά» εμείς δεν έχουμε αγοράσει Ξάνθη και Βέροια με τον Καρυπίδη και άλλες ομάδες που έχουν αγοράσει εκείνοι», προφανώς αφήνοντας συγκεκριμένα υπονοούμενα για τον Ιβάν Σαββίδη «φωτογραφίζοντας» τις περιβόητες ιστορίες με τη Ξάνθη και τη Βέροια.

Παράλληλα, στον Πειραιά τόνιζαν: «Και επειδή μίλησε για «φιλικά» σήμερα είδε όλη η Ελλάδα ποιό είναι φιλικό με κλωτσιές που τραυμάτισαν σκόπιμα σοβαρά έναν απο τους καλύτερους μας παίκτες και τη γενικότερη συμπεριφορά των αντιπάλων μας. Ο Άρης έχει κόψει 5 βαθμούς απο τον Ολυμπιακό.

Ούτε κάνουμε «παραγγελία» Λευκορώσους και Βερίσιμο, όπως άλλοι. Ήταν μια κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό, δεν πήραμε ότι έπρεπε, υπάρχει δρόμος, οι άλλοι τρέμουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ