Γάλλος elite στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Σιδηρόπουλος στην ΑΕΚ

Γάλλος elite στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Σιδηρόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Γάλλος Φρανσουά Λετεσιέ θα σφυρίξει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Τον Φρανσουά Λετεσιέ επέλεξε η ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Την Τετάρτη (21:00) οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους «ασπρόμαυρους» στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον Γάλλο διαιτητή να είναι κατηγορίας elite.

Διαβάστε επίσης: Επτά ζωές έχουν οι γάτες, ίσως και ο Μπένετ. Όχι όμως και ο… πρωταθλητισμός

Ο 33χρονος ρέφερι έρχεται για πρώτη φορά στα μέρη μας, ενώ χθες διεύθυνε την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν (0-1).

Βοηθοί του Λετεσιέ θα είναι οι συμπατριώτες του Κιρίλ Μουνιέ, Μεντί Ραμονί, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Πιέρ Ζελουστέ με τον Κωσταρά.

Από εκεί και πέρα, στο ματς του Βόλου με την ΑΕΚ, η ΚΕΔ επιστρατεύει και πάλι Ελληνα διαιτητή. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, που ορίστηκε να διευθύνει τη μάχη του Πανθεσσαλικού. Ο ρέφερι από το σύνδεσμο Δωδεκανήσων θα έχει βοηθούς τους Μεϊντάνα, Ψαρρή, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Θ.Μωυσιάδη.

Τέλος, στο Άρης-Παναθηναϊκός θα βρεθεί ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Νικολακάκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ