Παναθηναϊκός: Επιστροφή Πούχατς με Άρη

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Πούχατς με Άρη

Με τον Τιμοτέους Πούχατς να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στο Κορωπί.

Ο Τιμοτέους Πούχατς βρίσκεται ξανά στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Στο Κορωπί σε κάθε επόμενη μέρα από αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, χωρίζονται σε δύο γκρουπ, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Βόλο να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Διαβάστε επίσης: Χριστοδουλόπουλος: «Εγώ είμαι ο Λάζαρος όχι ο Φορτούνης»

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ισόπαλο 0-0 με τον Βόλο χθες, έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με ρόντο, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα (εκεί που οι «Πράσινοι αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα το τελευταίο διάστημα) και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι συνεργασιών σε περιορισμένο χώρο.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, με προπόνηση αύριο το πρωί και μετά θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, με τον Πούχατς να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται μέσα σε αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ