Χουλτ για την περίοδο στον Παναθηναϊκό: «Δεν πλήρωναν και δε φαινόταν να ήθελαν να βρουν λύση»

Χουλτ για την περίοδο στον Παναθηναϊκό: «Δεν πλήρωναν και δε φαινόταν να ήθελαν να βρουν λύση»

Ο Νίκλας Χουλτ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε podcast της Σουηδίας, όπου μίλησε τόσο για τον Παναθηναϊκό και τις οφειλές του... όσο και για την ΑΕΚ.

Ο Νίκλας Χουλτ έδωσε συνέντευξη σε podcast της πατρίδας του στο οποίο -μεταξύ άλλων- θυμήθηκε τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Σουηδός άσος τόνισε μάλιστα πως λίγο πριν πάει στην Ένωση (Γενάρη του 2018), αυτός και συμπαίκτες του έκαναν προσφυγή στο «τριφύλλι» γιατί και δεν τους πλήρωνε και δεν ήταν διατεθειμένο να βρει λύση για τα οφειλόμενα.

Διαβάστε επίσης: Τώρα το πάθημα, μένει πάθημα…

Αναλυτικά τα όσα αποκαλυπτικά είπε ο Χουλτ: 

Για τον Παναθηναϊκό και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Κάναμε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, επειδή δεν πλήρωναν και δεν φαινόταν ότι ήθελαν να βρουν μια λύση για να πληρώσουν γενικότερα. Ένιωθα ότι έπρεπε να φύγω από ένα καράβι που βούλιαζε. Κάναμε την προσφυγή και χρειάστηκε χρόνος. Τελικά, όταν η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έφτανε στο τέλος της, ήταν ο Παναθηναϊκός που μου είπε ότι βρήκε μια συμφωνία με την ΑΕΚ και ότι θα πήγαινα εκεί. Η εναλλακτική ήταν για μένα να μείνω στον Παναθηναϊκό. Τότε ήξερα ότι δεν θα ήταν καλό, ότι θα ήταν κόλαση για μένα να επιστρέψω εκεί, με τα όσα γίνονταν με τους οπαδούς. Αν και για μερικούς δεν θα είχε μεγάλη σημασία, εγώ δεν ήθελα να επιστρέψω. Οι πρόεδροι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού το πίεσαν, ήρθαν σε συμφωνία και έλυσαν το θέμα».

Για τις αντιδράσεις στο πρόσωπό του όταν παρουσιάστηκε από την ΑΕΚ: «Δεν ήταν ότι τα διάβαζα. Προσπάθησα να κρατήσω χαμηλό προφίλ στο instagram. Ήταν βαρύ, ήταν δύσκολο, με την έννοια ότι ένιωθες ότι φοβόσουν να βγεις έξω. Η σύζυγός μου δεν φοβόταν στην αρχή, αλλά μετά φοβόταν, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν συνέβη τίποτα. Φυσικά κάποιοι φώναζαν εναντίον μου, κάποια στιγμή όταν ήμουν έξω, αλλά δεν συνέβη κάτι».

Για το αν άλλαξε σπίτι: «Άλλαξα. Ένιωθα πως ήταν ώρα να το κάνω».

Για το αν η ομάδα έλαβε μέτρα για την προστασία του: «Όχι. Αν είχα ζητήσει ή το ήθελα, πιστεύω θα γινόταν. Είχα μάνατζερ τον Μάρτιν Ντάλιν τότε και με ρώτησε αν ήθελα βοήθεια, αλλά δεν νιώσαμε ότι χρειαζόταν. Ήταν κυρίως απειλές στο Instagram και τέτοια πράγματα, νιώθαμε ότι όσο δεν γίνεται κάτι εκεί που θα μπορούσε, θα κρατούσαμε χαμηλό προφίλ».

Για το ότι αγωνιστικά τον ωφέλησε, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα: «Στην αρχή ένιωθα ότι δεν η μεταγραφή δεν θα γινόταν, ίσως δεν ήθελα πραγματικά να την κάνω, επειδή δεν πας από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ. Ειδικά όταν ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικά μεγαλύτερη ομάδα. Τότε, όμως, η ΑΕΚ είχε πολύ καλή ομάδα. Πήγα και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και πήγαμε σε δύο τελικούς Κυπέλλου, στα τρία χρόνια που βρισκόμουν εκεί. Καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Ήταν σαν… τζακ ποτ σε ποδοσφαιρικούς όρους, ήταν καταπληκτικό. Ήταν φανταστικά τα χρόνια που έμεινα στην ΑΕΚ, και ζούσα έξω από την Αθήνα. Ήταν όλα εκπληκτικά όταν ηρέμησαν τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ