‘Εγινε και αυτό: Ο Τσατάλης είδε τον Κουλμπάκοφ και… φοβήθηκε την απαξίωση του πρωταθλήματος

‘Εγινε και αυτό: Ο Τσατάλης είδε τον Κουλμπάκοφ και… φοβήθηκε την απαξίωση του πρωταθλήματος

Περίεργα τα όσα αναφέρει ο Τάσος Τσατάλης...

Εντύπωση προκαλούν τα όσα αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης.

Με ένα μακροσκελές ποστ στα social media, το «κιτρινόμαυρο» στέλεχος έδειξε να… φοβάται απαξίωση του πρωταθλήματος μετά και τη διαιτησία του Κουλμπάκοφ στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης: «Φάντασμα ο Μέσι; Όχι! Σκληρές οι αποδοκιμασίες εναντίον του»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης:

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε την φάση του 7΄. Το διαιτητικό έγκλημα του Κουλμπάκοφ, για το οποίο δεν μπόρεσε να αρθρώσει απέναντι μας έστω μια λέξη ως δικαιολογία και τόσες ώρες μετά κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει ως διαιτητική απόφαση, μπορούσε να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια μας όλη την σεζόν. Και φυσικά μπορούσε να τινάξει στον αέρα όλο το πρωτάθλημα.

Από την κατάσταση που θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί, σίγουρα οι βασικοί ωφελημένοι θα ήταν όσοι απαξιώνουν αυτό το πρωτάθλημα. Όσοι προσπαθούν να το εξευτελίσουν συντονισμένα και καθημερινά κι έχουν δείξει πως θα ήθελαν να το δουν να τινάζεται στον αέρα, εφόσον δεν μπορέσουν να πετύχουν κάτι αγωνιστικά.

Η εξωφρενική απόφαση του Κουλμπάκοφ, πέρα από όλα τ΄άλλα, κυρίως ήρθε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αποκλείσει την χρήση του VAR. Κι αυτό πλέον τα λέει όλα. Όλη η συστηματική εκστρατεία προπαγάνδας και λάσπης γύρω από το θέμα των διαιτητών στα play offs, οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις που ακολουθούν τα βήματα αυτής της προπαγάνδας, οι καταγγελίες του αρχιδιαιτητή για τον elite – «φάντασμα» που αυτοπροτάθηκε, φυσικά και δημιουργούν τεράστια ανησυχία για το τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά μας, προκειμένου να υπονομευτεί η ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μετά από αυτό που είδαμε από τον Κουλμπάκοφ τίποτα δεν είναι απίθανο. Αφού έγινε αυτό δεν υπάρχει κάτι που δε μπορούμε να δούμε, κάτι που μπορούμε να αποκλείσουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ