Θυμίζει… νοσοκομείο ο ΠΑΣ ενόψει Ατρόμητου

Θυμίζει… νοσοκομείο ο ΠΑΣ ενόψει Ατρόμητου

Ούτε ένας, ούτε δύο... Επτά παίκτες είτε θα απουσιάσουν είτε είναι αμφίβολοι για τοι σημαντικό ματς του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία το ερχόμενο Σάββατο (8/4 και ώρα 17:00) για την 3η αγωνιστική των playouts της Superleague.. Δοκιμάζεται στο Περιστέρι και τον τοπικό Ατρόμητο, με τα περιθώρια για τους Γιαννιώτες να στενεύουν.

Μετράνε ήδη δύο σερί ήττες στα playoffs και αγνοούν γενικά τη νίκη από τις 7/1! Βρίσκονται μόλις στο +2 (23β) από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον 13ο Ιωνικό (21β) και σαν να μην έφτανε αυτό, βλέπουν το απουσιολόγιο γεμάτο στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Χάμες

Ο Θανάσης Στάικος είδε επτά παίκτες του να είναι τίθενται νοκ άουτ ή να είναι αμφίβολοι για το ματς του Σαββάτου. Εκτός μάχης σίγουρα θα είναι οι Παντελάκης και Καραχάλιος που δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν  τραυματισμούς που κρατάνε εκτός δράσης.

Από την άλλη οι Λέο και Κόντε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση, την οποία δεν ακολούθησαν καθόλου οι Σούλης και Αθανασίου που έχουν ίωση και αποκλείστηκαν προληπτικά, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έρχεται με τον Ριένστρα που ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και θα κάνει αγώνα δρόμου μαζί με τους προαναφερθέντες για να είναι διαθέσιμος ενόψει Ατρόμητου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ