Καραπαπάς: Η εξήγηση για Μίτσελ και αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός (pic)

Καραπαπάς: Η εξήγηση για Μίτσελ και αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός (pic)

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν έδιωξε τον Μίτσελ, αλλά ο Ισπανός παραιτήθηκε, ενώ έστειλε πολλαπλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανάρτηση που έκανε στα social media ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν έδιωξε τον Μίτσελ από την ομάδα, τονίζοντας ο Ισπανός τεχνικός ήταν αυτός που ζήτησε να φύγει από τον πειραϊκό σύλλογο, δηλώνοντας την παραίτησή του.

Παράλληλα, ο παράγοντας του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα ανασύνταξης και αντεπίθεσης, τονίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα τώρα είναι ο πύρινος κόσμος της.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας συγκέντρωση και πειθαρχία μέσα στο γήπεδο, ψυχραιμία και καθαρή ματιά στον πάγκο…

«Ο Μίτσελ παραιτήθηκε. Τελεία και παύλα! Όλα τα άλλα τα βάζουν στο τραπέζι όσοι θέλουν να έχουμε διχόνοια. Καμία θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ», ανέφερε για τον Μίτσελ και τόνισε: «Πού είναι η θέση τους αύριο; Στα social media ή στην εξέδρα δίπλα στον Ολυμπιακό σε ένα ματς που χρειαζόμαστε όλοι ότι πιο πολύτιμο έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ; Δηλαδή τον ΠΥΡΙΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ».

Αναλυτικά το μήνυμα που ανέβασε στα social media:

«Εχω επιλέξει για την ψυχή μου να μη διαβάζω όσα γράφει ο κάθε βλαμμένος, πικραμένος, χαμένος, βαλτός, στημένος, τρολ, ότι στο διάβολο τέλος πάντων. Όμως έχω και πολλούς φίλους, συνεργάτες που μου στέλνουν διάφορα. Τώρα μου λένε η Θύρα 7 έδιωξε τον Μίτσελ. Ο Μίτσελ παραιτήθηκε. Τελεία και παύλα! Όλα τα άλλα τα βάζουν στο τραπέζι όσοι θέλουν να έχουμε διχόνοια. Καμία θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ λοιπόν. Ούτε έδιωξε κανέναν, ούτε έφερε κανέναν. Οκ; Ο Μίτσελ παραιτήθηκε.

Οσοι λοιπόν έπιασαν τα πληκτρολόγια να τα χώσουν στη διοίκηση, στη θύρα 7, στο Μίτσελ (και δεν μιλάω για τα μεροκάματα αλλά για Ολυμπιακούς) ας αναρωτηθούν: Πού είναι η θέση τους αύριο; Στα social media ή στην εξέδρα δίπλα στον Ολυμπιακό σε ένα ματς που χρειαζόμαστε όλοι ότι πιο πολύτιμο έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ; Δηλαδή τον ΠΥΡΙΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ