ΟΦΗ: Με Μεγιάδο κόντρα στη Λαμία

ΟΦΗ: Με Μεγιάδο κόντρα στη Λαμία

Δείτε αναλυτικά την αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Ο ΟΦΗ πήρε μια μεγάλη νίκη την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα με 1-0 και πλέον είναι στη 2η θέση των Play-Outs έχοντας από πάνω του μόνο τον Ατρόμητο που είναι στο +3  και στους 33 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Το τρελό… τριήμερο του Μπενζεμά (vids, pics)

Κατ’ επέκταση η ομάδα του Ηρακλείου είναι πολύ κοντά στη σωτηρία της από τώρα αλλά δεν εφησυχάζει και προετοιμάζεται πλέον για την εντός έδρας αναμέτρηση της 3η αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία αύριο (17:30), με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να… βγάζει αποστολή με τον Μιγκέλ Μεγιάδο εντός.

Στα της προπόνησης η οποία έγινε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», αυτή περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης και έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Τιεβί Μπιφουμά, Μεσάκε Τζου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Θοράρινσον, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Γκρόνινγκ, Φελιπε, Ντίκο και Μοσκέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ